Hogy jussak el arra a szintre, hogy képes legyek ököllel eltörni egy betontömböt?
Figyelt kérdés
Sok kínai harcművész képes rá, hogy betont, meg vízzel teli köcsögöt öklével összetörjön.
Hogy fogjak neki, hogy egyszer én is képes legyek rá?
2020. jan. 2. 20:32
1/5 anonim válasza:
Pár vízzel teli köcsögöt én is összetörnék, de börtön jár érte
2/5 anonim válasza:
Csak akkor sikerülhet,ha eleve hittel ütöd meg,nem úgy,hogy mivan ha nem sikerül,és fájni fog.
Akkorát tudsz eltörni,amit belül el is hiszel,ha meginogsz,nem megy...
3/5 anonim válasza:
Jó ütés, végig kell vinni, fel kell edzeni a csontot :)
4/5 anonim válasza:
Évtizedek alatt biztos el lehet érni, láttam ilyen mestert, viszont iszonyatosan torz, aránytalanul nagyra duzzadt öklei voltak. Szerintem nem éri meg szétcseszni a kezed és képtelenné válni bármilyen finomabb kézmozdulatra, csak azért, hogy tudj betont törni. Egy kalapács mindig praktikusabb marad. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!