Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A longboardom függőjét, hogy...

A longboardom függőjét, hogy állítsam be, hogy 40-es tempónál ne szitáljon/ne legyen túl érzékeny, de egy kétsávos úton azért megtudjak fordulni?

Figyelt kérdés

Elektromos longboardról van szó. Nem közúton használom ,de ez nem lényeges csak azért írtam mert nem ezzel kalcsolatban szeretnék válaszokat kapni.

Jelenleg kb. 4 sávos úton tudnék megfordulni ,de 40-es tempónál nagyon érzékenyen fordul.

Néztem egy videót és valami olyasmi volt benne ,hogy a hátsót feszesebbre kell húzni mint az első függőt. Ezzel kapcsolatban is várok tippeket.

És ha van lábtartásban (pl.:nagy tempónál jobban előre kell néznie a lábaknak) is valami trükk azokat is szívesen várom.

Előre is köszönöm a válaszokat!

#gördeszka #Longboard #függő stb.
2019. dec. 26. 23:30
 1/1 Horáciusz száncsez ***** válasza:

sima longboardos vagyok

nyilván meg kell húzni mind a két függőt, és az is igaz hogy a hátsót feszesebbre kell

én úgy állítom be a függőket hogy elkezdek rajtuk tényleg nagyon aprókat húzni, és folyamatosan próbálgatom ha elérted a számodra és a sebességhez is optimális állapotot, akkor ez függ eleve mennyire lett meghúzva de egy negyedet a hátsó függőn

lábtartás:mind a 2 láb oldalra nézzen a stabilitás miatt(ha soha nem tartottad így akkor tényleg kezd el mert nagyon fontos) és a súlypontod inkább az első lábadon legyen hogy egy kis úthibában ne ess hátra(ez csak egyenesre szól)

kanyarban meg dőlj be amennyire kell, de fontos hogy ott is maradjanak a lábak oldal nézetben

remélem segítettem

2020. márc. 5. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!