(Testépítésnél) Edzés előtt után melyik a legjobb étel?
Én is járok testépítésre, de az étrendemen nem változtattam: mindent megeszek. A fehér husokból többet, a vörösből kevesebbet, 4 tojást sütök 1 adagra, zöldség, gyümölcs az alap. Étrend-kiegészítőt egyáltalán nem szedek. Mondjuk ez egyéni vélemény: edzés előtt 1 órával szoktam reggelire tükörtojást, vagy tojás rántottát enni. Edzés után meg megiszok egy bögre rendes házi tejet. A nap többi részében ugyan úgy eszek ahogy szoktam. 60 kilóról indultam, most vagyok ( 3 év alatt, de a nyári szünet meg egy térd műtét ( nem az edzés miatt lett műtve) miatt voltak fél éves kihagyások) 65 kiló, és a 70en 4szer segítség nélkül kimegy, és már a 80nnal barátkozok fekve nyomásban, és alig látszik meg rajtam. Szálkásabb vagyok, mint izmos, de nekem jó így.
Én edzés után csak 10 perc kardiót csinálok, levezetés képpen. Hogy ha meg rendesen kardiózok, akkor az háromnegyed max 1 óra szokott lenni, de az intenzíven.
Ami meg a legfontosabb: ha tényleg elkezded, akkor csináld rendesen. Fejben dől el, hogy most mit is akarsz.
edzés előtt kb másfél-egy órával rizs vagy krumplialapu ételt eszek. A lényeg a sok szénhidrát.
Edzés után gyorsfelszívódásu pretein és szölőcukor, kb 45 perccel később rizs csirkemell. Néha rizs és tojás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!