Gördeszkások hordanak ilyet? :
Figyelt kérdés
www.shop. Offline.hu/termekek/vedofelszerelesek/evolution-graphic-design-cube. Offprod
vagy csak a bmx-esek?
2010. júl. 19. 15:27
1/10 anonim válasza:
rossz a link.
amugy kb ugyan ugy öltözködnek, nem?
mondjuk az én öcsém bmx-ezik, meg deszkázott, most meg triálozni kezdett.:D
2/10 A kérdező kommentje:
bocsánat.. itt a jo link: shop.offline.hu/termekek/vedofelszerelesek/evolution-graphic-design-cube.offprod
2010. júl. 19. 18:31
3/10 A kérdező kommentje:
ha nem, akk mit javasoltok a fejem védésére? mert már egyszer elég súlyosan megsérült a fejem...
2010. júl. 19. 18:38
4/10 anonim válasza:
Bukósisakot meg könyök védőt meg térd védőt szoktak deszkások is, de felesleges.Elég egy bukósisak és csá..
5/10 anonim válasza:
Figyelj,sokan itt nagyon kemények elég egy bukósisak azt csá
DE hidd el,nagyon jól jön sokszor a védőfelszerelés.
amikor tanultam én,elég sokat estem és sokszor a könyök illetve térvédő védett meg:D
6/10 A kérdező kommentje:
értem én. és köszi.. de én konkrétan arra gondolok h milyen bukó hordanak a deszkások?! :)
2010. júl. 21. 14:20
7/10 anonim válasza:
mint az agro görisek
olyan, ami a tarkódat is védi, tehát hátul is véd a sisak, nem úgy mint a biciklis
google-be beirod:
skateboards helmet
8/10 A kérdező kommentje:
linkelnétek webshop-ot, ahol tudnék rendelni? pls.
2010. júl. 22. 20:44
9/10 anonim válasza:
forditva. Könyök és térd védő elég.Aki azt hiszi hogy ezek nélkül menő az majd megtudja következményét.Ne azrt deszkáz mert menő.Hanem mert élvezed és ujakat tanulhacc és szereted
10/10 anonim válasza:
Hát ismeretségi körömben senki nem hord, és nem is szorul rá, mer ha úgy esik ígyis-úgyis eltörik, hameg nem, ak meg hülyén nézel ki és megúszol egy kis bibit.(Y) (utoljára disney channelen láttam ilyen full cuccban lévő gördeszkást ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!