Melyik a jobb utcai sport: Parkour, vagy BMX?
Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 13:59
11/15 anonim válasza:
Ha profi BMXes leszel, akkor elmondhatod magadról, hogy jól bringázol, de semmi több.
Ha PK-ban leszel jó, akkor meg is erősödsz rendesen, így a való életben is több leszel. Nem csak a haverok előtt és a BMX-esek szűk körében.
Mindenképp PK.
12/15 anonim válasza:
Én BMX et csak suliba járáshoz meg ha haverokkal megyünk valahova akkor hasznalom és a csajok nem csak a bmx eseket szeretik mert az se utolso amikor a csajomhoz felmásztam a 3.dikra az ablakba ugyhogy ez nem divatsport csináld azt amit szeretnél nekem a PK jobban megy én azt szeretem jobban
13/15 anonim válasza:
Az előbb leírtak miatt én is a PK-ra szavazok. Ha mindenképp bringázni akarnál, akkor már tényleg inkább más extrém bringázás jobb szerintem. Mondjuk azon is érdemes elgondolkodni, hogy a PK-soknak viszont nagyon gyrosan elhasználódnak az izületeik, ha nem esznek mellé MSM és más izületekre jó étrendkiegészítőket. Anélkül nem lehet megúszni. Bátyám kemény PK-s, de az első fél évben mindig eltört vagy kiugrott valamije. Azóta kicsit jobban tud vigyázni magára, de még így is vannak balesetei. Múltkor meg egy sporttársát kísérte a mentőben... De ha elég bátor és vakmerő vagy, nagyon király sport. A barátom meg MTB-vel szokott hegyeken száguldozni, azért neki is eléggé gajjra ment a térdizülete 24 éves korára. De azóta megjavult, csak figyelni kell rá. BMX-nél is adódhatnak ilyen problémák. És nem igaz, hogy a csajoknak nem jön be a PK. 20L
14/15 anonim válasza:
parkour azért jóvval durvább!azt nyomatnám én is csak az nem ugy működik ám,h hopp veszek bicajt és már isbmxes vagyok!!
speciál nekem van deszkám tudok is vele egy két dolgot de azért még nem vagyok rob dyrdek!:D:D:D
parkourkodjál!!;) :)
rakj fel képet is...
15/15 anonim válasza:
Én most kezdem tanulni a BMX et mongoose menace-val. És nem értek egyet az lyen szöveggel, hogy: Egyértelműen PK, mert a BMX et a divatb*zik csinálják, meg mert a lányoknak ez jön be! Hát marhára nem! Lehet vannak sokan ilyenek, de én ezt azért csinálom, mert ezt szeretem, ez a hobbim, és nem azért mert ez másoknak bejön, nem a BMX a szánalom, hanem azok akik ezt állítják;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!