Szerintetek ki a F1 legjobb pilótája? Vettel helyére kit hoznátok a ferrarihoz?
Bár elég furák ezek az összeállítások én szerinem ezek jók lennének
Leclerc - Norris
Leclerc - Bottas
Leclerc - Verstappen (két nagyon jó, és gyors pilótáról van szó, és olyan versenyzés alakulhatna közöttük ki ami javíthatja a teljestményüket mert mindent beleadnak, de ronthatja is mert az se jó ha csak egymást akarják bármi áron megelőzni)
Leclerc - Ricciardo
Carlos Sainz.
Bár nekem ő olyan semmilyen középszerű pilóta. Nem tudom mit látnak benne a Ferrarinál. Norrist megnétem volna a Ferrariban. Bár a mostani formájukat elnézve, lehet hogy hosszú távon jobban jár a McLerennel.
#6, de hiszen csapattársak voltak a Ferrarinál! Én is szeretem Räikkönent, de nem volt jellemző hogy agyba főbe verte volna Vettelt annak idején. így 41 évesen már nincs benne sok lehetőség. Középcsapatokban még van egy-két éve.
Akiben most a legnagyobb fantáziát látom, az továbbra is Norris és esetleg Russel.
Végül Carlos Sainzt hozták.
A nagy 2021-es változások elmaradtak, köszönhetően a kamu világjárványnak.
Időközben úgy tűnik, Leclercnek is van bőven mit javítania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!