Testépités vs thai boksz?
Az lenne a kérdésem ha nektek a két sport közül kéne választanotok melyiket választanátok? Mind a kettőt csinálom, a testépitést már jó pár éve, viszont meló mellett tanulnom kell, valamint magántanárhoz járni és igy nem jut idő mind a kettőre sajna :(
Maximum 2 hetente tudok kondizni hétvégén ha itthon vagyok és nem barátnőmnél, ennyi idő alatt nagyon elvesztem az izomtömegem? 73kg vagyok most. Heti 1 thai boksz viszont mindenképp beleférne az időmbe. Ti mit tennétek?
Edzeni akkor mész, amikor akarsz, a thai box edzés időpontjai kötöttek.
Kelj fel korábban és akkor az edzés is belefér.
Gondolom nem 40+ éves vagy, hogy egy kis koránkelés megerőltető legyen, illetve gondolom még gyerek sincs, akivel foglalkozni kell.
Ha most nem edzel már sose fogsz, ne hagyd abba egyiket se.
Thai boksz. Testépítésnek kb. 0 értelme van, egy szint után úgyis kokszhoz kell nyúlnod, mert máskülönben nem fejlődsz. Csak az ilyen kokszokkal az egészségedet vágod tönkre, ha meg peched van a heréidet is.
Mindezt azért, hogy pár év múlva amikor abba hagyod összezuhanj és ne legyen már semmi látszatja.
Köszönöm a válaszokat!
Thai bokszra heti 1x tudnek menni kb sajna ha nem forgok épp d.u ba, így is megéri rendszeresen járnom rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!