Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Férfiak, fiúk! Nektek bejön...

Férfiak, fiúk! Nektek bejön egy ilyen női test? Szerintetek a képen látható lány sportol?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2019. jún. 24. 17:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
44%
Persze hogy bejön mivel nagyon dekoratív, viszont a magamutogatás és az ego boost az szánalmas.
2019. jún. 25. 18:48
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok magamutogató, sajnálom ha a kérdésből ez jött le. Sokat küzdöttem testkepzavarral valamint evési zavarokkal viszont a sportnak hála már teljesen egészséges vagyok. Azért vagyok kíváncsi mások véleményére, legyen az lány vagy fiú, mert biztosra szeretnék menni, hogy nem csak én gondolom azt, hogy jól nézek ki. Valóban ez is relatív, van akinek bejön van akinek nem. Még jöhet válasz!
2019. jún. 25. 20:27
 13/25 anonim válasza:
100%
Nekem tetszik :) mióta sportolsz?
2019. jún. 25. 21:50
 14/25 anonim válasza:
100%

Gyönyörű vagy.

F

2019. jún. 26. 02:28
 15/25 anonim válasza:
76%
Egy pár kilót még felvehetnél, de így is nagyon szép vagy?:)
2019. jún. 26. 15:55
 16/25 anonim válasza:
100%
Nekem túl vékony vagy. Elsőre nem mondtam volna meg, hogy sportolsz, ahhoz jobban meg kellett volna nézzelek. Ha pár kilóval több lennél, izomban és zsírban is, sokkal vonzóbbnak találnálak. Persze ez nem jelenti azt, hogy a jelenlegi állapotban csak a tested miatt elutasítanálak (hiszen ilyet amúgy sem teszek), egyszerűen csak azt mondom, hogy >szerintem< nem ez még a legjobb formád. :)
2019. jún. 26. 16:04
 17/25 anonim válasza:
100%
Szerintem semmi gond nincs veled, jól nézel ki. És szerintem azért látszik, hogy szoktál edzeni. :)
2019. jún. 27. 00:17
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Ritmikus sportgimnasztika. Szoval latszik a rendszeres sport.

N

2019. jún. 27. 03:06
 19/25 anonim válasza:
Lány vagyok, de azért válaszolok. Szerintem tökéletes az alakod, vékony, feszes, izmos, 10/10. Nekem is pont ez lenne a cél, de még messze vagyok tőle :S Számomra elsőre egyértelmű volt, hogy sokat sportolsz. Azért nem semmi, hogy nem egy férfi azt gondolja, a bombaalak csak úgy "magától" jön :'D Megkérdezhetem, pontosan milyen étrendet követsz, és miket sportolsz, milyen gyakran? Ha belehúzok, talán nyár végére még nekem is összejön valami...
2019. jún. 30. 18:27
 20/25 anonim válasza:
100%
Nekem a gyengéim a vékony lányok..csinos vagy.
2019. júl. 2. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!