Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi az az edzésterv? Hogy néz...

Mi az az edzésterv? Hogy néz ki? Eszik vagy isszák? 22F

Figyelt kérdés
Az egy darab papír, amit összeállít nekem egy edző a teremben? Csak mert 4x megyek holnap kondiba, és elég drága minden alkalommal a személyi edző...végigvettük az izomcsoportokat, megpróbálkoznék egymagam, viszont már elfelejtettem, hogy mikor mivel csináltuk a gyakorlatot. Megoldás lehet az edzésterv?
2010. júl. 8. 22:34
 1/5 Gyenes Tamás Nűnű ***** válasza:

[link]

Ezt olvasd el!

Ebben edzéstervek is vannak, a gyakorlatok leírásával, videos bemutatással, a kajálás elméletével, gyakorlati tudnivalókkal.

2010. júl. 8. 22:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Azt komolyan gondolod, hogy holnap négyszer mész terembe?:O

Heti 3-4-szer másfél óra bőven elég. Az izom akkor fejlődik, ha van ideje regenerálódni. Egy héten egy izomcsoportot csak egyszer eddz!

2010. júl. 8. 22:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Hidd el , ez nem a te sportod . Vagy mindenképpen kérj még pár alkalommal edzőt .
2010. júl. 9. 10:08
 4/5 A kérdező kommentje:

Mi az hogy nem az én sportom? Ez meg miféle nagyképű beírás? Azért mert nincs minden héten felesleges 3000Ft-om személyi edzőre? Ki mondta hogy sportnak szánom? Szeretnék kicsit megizmosodni, abszolút nem az erőre hanem a látványra megyek rá....

Amúgy elírtam, 4. alkalommal megyek

2010. júl. 9. 10:35
 5/5 anonim válasza:

Ilyet, hogy tudsz elírni? Egyáltalán nem mindegy, hogy naponta 4-szer, vagy hetente 4-szer mész.

A testépítéshez, kell egy jó edzésterv, egy jó étrend, meg ha van pénzed akkor edzés után igyál egy fehérje turmixot.

2010. júl. 9. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!