Érdemes elkezdeni boxolni?
Szia!
Először is box csak egy féle van. Ezt nevezzük ökölvívásnak.
A thai-box és a kick-box csak nevükben hasonlóak, egyébként másféle küzdősportok, főleg a rúgás miatt.
És a kérdésre válaszolva: Igen, érdemes. Az országunkban a box van talán a leg színvonalasabban oktatva. Nagyszerű edzők vannak kis hazánkba és jut belőlük elég sok klubnak. Feszültség levezetésnek is jó, tanulsz önfegyelmet, és megtanulsz pontosan, erősen ütni, és ütén ellen védekezni.
Szerintem egy próbát megér. Ha úgy van később versenyezhetsz is.
szia!
a taekwondo-n rossz az edző akkor keresni kell máshol ahol jobb számodra.
csináld amelyik szimpatikus vagy amelyiket szereted csinálni mert elég sok olyan küzdősport van amivel megvédheted magad. PL:kick-box, karate, thai-box, ju-jitsu
ami a boxot illeti, én 2 éve járok boxolni (ökölvívás) hobbiszinten és szeretem csinálni, bátran ajánlom. Csak nemtudom milyen számodra, hogy sok fiúval edzenél ott. :D
én azt ajánlom leginkább ha szereted a küzdősportokat, hogy növeld az állóképességed
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!