Futás. Kinek melyik app vált be? Runtasticot hasznalja valaki?
Kinek melyik valt be es miert? Miket mer az app?
En a runtasticrol hallotam sok jó meg minden h meri a tavot,idot,kaloriat, maggasagot,melyseget meg elmeletileg zent is lehet benne hallgatni.
Ezket csak hallotam. Tenyleg ilyen jo?
Meg elmeletileg most van valami oceanokert dolog vagy mi.
Én régen használtam, most is néha, de nem szeretem mert régen volt ingyenes meg fizetős változat. Megvettem a fizetőset aztán kitalálták, hogy legyenek olyan szolgáltatások, amik még a fizetősben sincsenek benne, akik megvették a fizetőset azoknak is külön kelljen azokért fizetni. Csak azért használom néha, mert grafikusan (azaz színekkel az úton) mutatja a sebességet, ami kerékpározásnál jól jön. De persze mivel csak színekkel és csak az appban, a honlapon nem, ezért csak kb., nem pontos.
Zenét minden app-pal tudsz hallgatni, ha máshogy nem, akkor elindítod a lejátszót, utána meg a fitness appot.
Távot, időt, kalóriát, magasságot minden fitness app mér/mutat.
Az óceánokért dolog meg annyi, hogy minden lefutott km után elvileg 1 dollár megy az óceánoknak (vagy óceánokba... ki tudja, hiszem ha látom), cserébe az adidadnak továbbítják az adataidat és reklámokat kapsz az emailedre - ha csatlakozol ehhez az óceános opcióhoz.
Szóval szerintem semmivel se tud többet mint más hasonló app (Endomondo, sportstracker, mapmyfitness, stb.) Illeve a többinek a fizetős változatát nem próbáltam.
Én a Run Trackert használom, nekem bevált. Sebességet mér (km/h és perc/km is), távot, időt, kalóriát, (zenét nem tudom h van-e rajta, én nem hallgattam), és ami nekem tökre tetszik, h futás után az útvonalon színekkel jelöli, h hol és mikor milyen gyorsan mentél, és ezeket km-re lebontva meg is mutatja.
És mutatja, h eddig összesen mennyit futottál, mennyi időt töltöttél futással, stb.
Futás után van több féle design és koncepció, ahogy megoszthatod az eredményt itt-ott. (Nem tudom szenpont-e, de hasznos infó:D)
Ez az ingyenes része, fizetősen prémiumban úgy láttam, h sokkal több minden van.
Nagy hátránya, nekem legalábbis, h nem lehet összekapcsolni google-val, ezért ha ellopják a telefont, elhagyod, stb, akk az addigi eredményeid elvesznek. Nekem ez volt legalábbis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!