Csak szerintem nem jó ez a crossfit terem?
Crossfit B'Bross . Mondjak hogy a legnagyobb jo edzok stb. Mikozben 30 ezer ft/ ho. Kinek van erre penze? A masik meg hogy mar jartam oda, es dugig van allandoan a terem, es 1 ora helyett 50 percig van az edzes edzokkel, el se lehet faradni, es stb.
De mostmar sok crossfit kerul 20 -25 ezer forintba. Es akkor csodalkoznak egyesek hogy ennyire elhizott sok ember?
Irrealisan dragak mar az edzesek,egeszseges eletmod, feherjeporok es meg sorolhatnam
Persze a peksuti meg mindig 200ft.
Errol ennyit.
Joghurt? En allergias vagyok erre a sz..okra. ferfi vagyok.
Egeszseges dieta a marhahus, a hal a csirke a pulyka. Zoldsegekkel meg basmati rizzsel. De nezd meg mennyibe kerul a belszin,hatszin eleve a marhahus, a hal a az afrikai harcsafile es stb
Es akkor arrol ne is beszeljunk hogy aki edzeni akar szuksege van taplalek kiegeszito szerekre is. Mint peldaul kreatin, c vitamin, feherjepor, es stb.
Aki csak lemegy az edzoterembe , es van es ennyi az nem fog fejlodni.
De uditok is: frissen vacsart narancsle tartositszer nelkul 1500 ft.
Aztan ha edzeni akarsz edzoterembe edzovel az mar egy vagyon.
Joghurt es az ilyenek telivannak tartositszerrel,mindem csak nem természetes azert olyan olcso.
A vöröshusokat (marha, sertés) amúgy elég sokszor összefüggésbe hozták a vastagbélrákkal. Nem mondanám egészségesnek őket. Amúgy meg telenyomják őket növekedési hormonokkal. A marhatartás amúgy is nagyságrendekkel drágább, mint a baromfi. Azért olyan drága. A sima péksütibe nincs semmi, ami megdrágíthatná, azért olyan olcsó (liszt, élesztő, só, cukor).
Amúgy nem attól leszel férfi, hogy nem eszel joghurtot. Amúgy pont a joghurtokat, kefíreket nem nagyon tartósítják, megnézheted meddig jók! Skyr-be pl 150 g-ban 13 g fehérje van. Desszertnek nem rossz. Nyilván főételnek ne ezt egyed.
Amúgy meg így működik a piac. Ami xar az olcsó, ami nem, az nem. A 30 éves Trabant is ezért olcsóbb, mint egy 2 éves BMW i3. Pedig az utóbbi nem szennyezi tele a városok levegőjét.
Akit okolhatsz, az a kormány (fidesz), hogy nem vet ki nagyobb adókat az egészségtelen xarokra. És nem csökkenti az áfáját az egészséges cuccoknak.
Drágák, de egyik funkciójuk, hogy szűrjék a közönséget, bármilyen kancigány ne dugja be kda az orrát, ha érted mire gondolok...
Abbam viszont egyetértek, hogy maximalizálni kell, hogy hányan mehetenek, ez a konditermekre is igaz. Ezért is van, hogy normális helyeken napközben sokkal olcsóbb a jegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!