Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Csak szerintem nem jó ez a...

Csak szerintem nem jó ez a crossfit terem?

Figyelt kérdés

Crossfit B'Bross . Mondjak hogy a legnagyobb jo edzok stb. Mikozben 30 ezer ft/ ho. Kinek van erre penze? A masik meg hogy mar jartam oda, es dugig van allandoan a terem, es 1 ora helyett 50 percig van az edzes edzokkel, el se lehet faradni, es stb.

De mostmar sok crossfit kerul 20 -25 ezer forintba. Es akkor csodalkoznak egyesek hogy ennyire elhizott sok ember?

Irrealisan dragak mar az edzesek,egeszseges eletmod, feherjeporok es meg sorolhatnam

Persze a peksuti meg mindig 200ft.

Errol ennyit.

2019. máj. 29. 09:56
 1/4 MadSeal ***** válasza:
79%
Azért ennyire drágák, mert megtehetik. Ha ígyis dugig van a terem, akkor minek adnák olcsóbban? Am igen, sajnos rengeteg lehúzás van, pl. a teljeskiőrlésű pékáruknak olcsóbbnak kellene lennie, mint a fehérliszteseknek...Mégis minimum másfélszerese, duplája. Viszont vannak dolgok, amiket olcsóbban is meg lehet úszni, pl a zöldségek vagy ha 200 forintos süti helyett ugyan annyiért veszel egy nagyobb joghurtot, amit lehet, magadnak csinálsz meg, nem pedig készen stb.
2019. máj. 29. 11:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Joghurt? En allergias vagyok erre a sz..okra. ferfi vagyok.

Egeszseges dieta a marhahus, a hal a csirke a pulyka. Zoldsegekkel meg basmati rizzsel. De nezd meg mennyibe kerul a belszin,hatszin eleve a marhahus, a hal a az afrikai harcsafile es stb

Es akkor arrol ne is beszeljunk hogy aki edzeni akar szuksege van taplalek kiegeszito szerekre is. Mint peldaul kreatin, c vitamin, feherjepor, es stb.

Aki csak lemegy az edzoterembe , es van es ennyi az nem fog fejlodni.

De uditok is: frissen vacsart narancsle tartositszer nelkul 1500 ft.

Aztan ha edzeni akarsz edzoterembe edzovel az mar egy vagyon.

Joghurt es az ilyenek telivannak tartositszerrel,mindem csak nem természetes azert olyan olcso.

2019. máj. 29. 11:38
 3/4 anonim ***** válasza:
58%
teljesen igazad van,botrány minden
2019. máj. 29. 14:58
 4/4 anonim ***** válasza:

A vöröshusokat (marha, sertés) amúgy elég sokszor összefüggésbe hozták a vastagbélrákkal. Nem mondanám egészségesnek őket. Amúgy meg telenyomják őket növekedési hormonokkal. A marhatartás amúgy is nagyságrendekkel drágább, mint a baromfi. Azért olyan drága. A sima péksütibe nincs semmi, ami megdrágíthatná, azért olyan olcsó (liszt, élesztő, só, cukor).

Amúgy nem attól leszel férfi, hogy nem eszel joghurtot. Amúgy pont a joghurtokat, kefíreket nem nagyon tartósítják, megnézheted meddig jók! Skyr-be pl 150 g-ban 13 g fehérje van. Desszertnek nem rossz. Nyilván főételnek ne ezt egyed.

Amúgy meg így működik a piac. Ami xar az olcsó, ami nem, az nem. A 30 éves Trabant is ezért olcsóbb, mint egy 2 éves BMW i3. Pedig az utóbbi nem szennyezi tele a városok levegőjét.

Akit okolhatsz, az a kormány (fidesz), hogy nem vet ki nagyobb adókat az egészségtelen xarokra. És nem csökkenti az áfáját az egészséges cuccoknak.

Drágák, de egyik funkciójuk, hogy szűrjék a közönséget, bármilyen kancigány ne dugja be kda az orrát, ha érted mire gondolok...

Abbam viszont egyetértek, hogy maximalizálni kell, hogy hányan mehetenek, ez a konditermekre is igaz. Ezért is van, hogy normális helyeken napközben sokkal olcsóbb a jegy.

2019. júl. 22. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!