Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen terepfutós facebook...

Milyen terepfutós facebook csopik vannak? Futó társat keresnék.

Figyelt kérdés

Futó társat keresnék mert egyedül nem szívesen rohangászok az erdőben.

Utána kerestem de leginkább ismerősök posztjait dobálgatja fel vagy honlapok facebookját. Egyáltalán van ilyen csoport ahol tudok magamnak futótársat találni?

2019. máj. 26. 21:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Merrefelé keresel futótársat? Fiú/lány vagy? Milyen sebességre, távra keresel? Egy időben én is kerestem:-)
2019. máj. 30. 20:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Székesfehérváron, lány vagyok és 16 éves. Most kezdenék csak neki ennek az egész futásnak tehát kezdésnek egy rövidebb táv viszont gyorsabb tempóban szeretek haladni. Nem szeretek szötymörögni mert kényelmetlen.
2019. máj. 30. 20:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Értelek.

Ha komolyabban szeretnél edzeni, akkor fog kelleni a szötymörgős futás is, aerob tartomány építés.

Pilisben járnál szóljál. Most igaz kispadon vagyok, de egy szötymőrgésre el tudok menni:-)

2019. máj. 30. 20:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Az aerob tartomány az mi? Bocsi kicsit tudatlan vagyok ilyen téren.
2019. máj. 30. 21:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Gugli a barátod:-)

Lassú futás.

Ha komolyan szeretnél terepezni kezdj el utána olvasni. Hajrá!

2019. máj. 30. 21:08
 6/6 A kérdező kommentje:
igen utána kerestem de leginkább diétát meg ilyesmiket hoz fel de én nem akarok diétázni, na meg az nem is menne nekem. Meg zsírégetést dob fel még de hát azt se szeretnék, úgyhogy végképp nem értem az egészet.
2019. máj. 30. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!