Egy azonos súlycsoportban lévő mai ketrecharcos vagy egy ősember nyerne pusztakezes küzdelemben?
Figyelt kérdés
Az ősemberek feltehetőleg erősebbek voltak a mai embernél, mivel egy csimpánz testi ereje is jóval nagyobb a mienknél. Az ősember pedig átmenet volt az ember és a majom között az evolúcióban. Viszont egy mai ketrecharcosnak a technikai tudása a fejlettebb.2019. máj. 17. 21:52
1/8 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megállapítani mivel már nincs ősember
2/8 anonim válasza:
Tisztázzuk számodra mely fejletségi fokunk jelenti az ösembert...
4/8 anonim válasza:
Nem konkretizáltad hogy mi számodra az ősember?
Mert a mai ember a bölcsesség fogat leszámítva ugyanaz mint ami élt 200ezer évvel ezelőtt,tehát ugyanaz mint az ősember csak kevesebbet tudott.
Szerintem előember a keresett szó vagy a jól bevállt neandervölgyi hah
5/8 anonim válasza:
Úgy látom unatkozol, szerintem lesz időd kitalálni a nem létező megoldást. Erre a kérdésre tippelni lehet max.
6/8 anonim válasza:
Csak megjegyzem, mind a 32 fogam megvan épségben, akkor én 200ezer éves ősember vagyok?
Ez esetben megjegyezném, 15 éve cselgáncsozom, én nyertem :D
7/8 anonim válasza:
Ha ki is vannak nőve a bölcsesség fogaid függőlegesen úgy hogy nem nyomták el a fogsorodat,akkor igen,ősember vagy.
8/8 anonim válasza:
Így van, ki vannak, az egyik lyukas gyökérkezelve van, de még megvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!