Ha heti négyszer járok le a konditerembe, az elegendőnek számít?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy sok/kevés/nem elég,mert eddig többször jártam,csak azt mondták,hogy nagyon fontos a pihenés az izmoknak,és a heti 4 alkalom is bőven elég.2010. júl. 6. 19:48
1/7 anonim válasza:
Heti háromszor /tehát két naponta/ tökéletesen elég.
2/7 anonim válasza:
én 3x szoktam két edzés között egy pihenőnapot hagyva.a négy sztem nem árt,de az legyen a max.,több nem kell!
3/7 anonim válasza:
az nem elég, ha lejársz, edzeni is kell ;)
amúgy meg, ha soknak érzed, akkor sok, ha nem érzed soknak, akkor nem az
5/7 anonim válasza:
egy nap edzés, egy nap pihi. nekem ez vállt be. de széttéptem a vasakat:D
6/7 Gyenes Tamás Nűnű válasza:
Szerintem nagyon jó, én is annyiszor járok.
Edzhetsz úgy is, hogy 4 felé bontod a tested, és egy izom egy héten egyszer kerül sorra, de edzhetsz úgy is, hogy kétfelé bontod, és akkor:
hétfő: A
kedd: B
szerda: kardio vagy pihi
csütörtök: A
péntek: B edzés.
Hétvégén az egyik nap mindenképpen pihi legyen. (Szemetet le lehet vinni, el lehet menni a boltba, füvet le lehet nyírni.)
7/7 A kérdező kommentje:
úgy csinálom,hogy :
hétfő A
szerda B
csütörtök A
szombat B
2010. júl. 11. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!