Milyen futoversenyeket/kozos futasokat rendeznek magyarországon?
Figyelt kérdés
Nem olyan regen merultem bele emme a temaba, eddig voltam az Arkad 5km futasokon, es tervezek indulni az Aldi noi futason, valamint tudom hogy van a Viviccita . Ezen kivul meg tudtok hasonlokat?
Koszonom!
2019. ápr. 29. 17:30
1/3 anonim válasza:
Május 7-én lesz az Eötvös 5 km-es futóverseny, ez a Vivicittánál kisebb verseny, de szerintem érdemes indulni rajta. Ha pedig hosszabb távon szeretnél futni, akkor ajánlom a Wizzair Budapest Félmaraton és a Spar Maraton Fesztivált, ezeket a BSI (Budapesti Sportiroda) szervezi, a Vivicittához nagyon hasonlóak. Ha a maratont/félmaratont soknak tartod, akkor indulhatsz váltóban is vagy rövidebb távon. Egyébként tavasszal és ősszel szinte minden hétvégén rendeznek több kisebb városi és terepfutó versenyt is, úgyhogy bőven van választék.
2/3 anonim válasza:
Egész évben vannak itt ott rendezvények, futanet és futonaptar oldalakon tudsz tájékozódni. Éjszakai futóversenyek is vannak mint pl. sunset run,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!