Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Legeredeményesebb horgászcsali...

Legeredeményesebb horgászcsalik pontyra, tavasszal egy telepített tóra?

Figyelt kérdés

Kérdésem, hogy mi az a csali ami nektek a tavaszi meleg időkben a legeredményesebb volt egy telepített magántón?

Új vagyok a pontyhorgászatban azért is teszem fel a kérdést :)

(Nem rekordhal a cél, hanem egy jó peca:))

2019. ápr. 29. 12:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Sok évtizednyi tapasztalatom szerint a pontyra kora tavasztól késő őszig legjobb csali a fermentált kukorica. Tudod, a bolti vackok mind az ember ízvilága szerint készülnek. Azt akarják elhitetni velünk, hogy ami nekünk kellemes illatú, vagy ízű, az a halaknak is kedvence. Frászt! A halgazdaságokban a kukorica a fő táplálékuk, abból is a legolcsóbb, sokszor rothadt, penészes, zsizsikes. Ezt szokták meg, azon kívül is, hogy vonzódnak a rothadásnak indult dolgokhoz.

Fogsz tehát egy kiló kukoricát, felöntöd annyi vízzel, ami bőven ellepi, aztán egy hétig állni hagyod a garázsban, vagy ahol másokat nem zavar a szag. Amikor fogytán van, újra teszel bele kukoricát meg vizet, ha kell.

Kiábrándító, tudom, de hidd el, az eredmény igazolja majd az módszer életrevalóságát.

2019. ápr. 30. 19:20
 2/3 anonim válasza:
Ha lezárom hogy a szag benn maradjon, talán nem vágnak ki otthonról 😊
2019. máj. 18. 20:34
 3/3 A kérdező kommentje:

😂😂😂, jo ötlet. Ki próbáltam egyébként, lehet én rontottam el valamit, de a nagy halak nem jöttek rá..

Haldorádó gumikukorica amit használtam meg, kék fúzió és ananász ezekre jött 7 ponty.

2019. máj. 19. 08:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!