Gyenge a szivem vagy csak az edzetlenség jele?
Tény, hogy lassan egy éve nem sportolok semmit, mióta elkezdtem dolgozni és ülőmunkát végzek.
Addig viszonylag rendszeresebb volt, sokat bicikliztem és egy időben edzettem is, hogy formásodjak, mert vékonyka vagyok.
Akkoriban sem birtam sokáig, hamar elfáradtam de azért most mégis meglepően hamar éreztem a tünetet.
Most újra elszeretnék kezdeni mozogni, edzeni, az előbb elkezdtem guggolásokat csinálni és megmozgatni a testem, majd alig egy fél perc után már hevesen kezdett el dobogni a szivem, szinte a torkomban éreztem.
Kissé megijedtem, hogy ez annak a jele, hogy gyenge, vagy ennyi kimaradás után normális, ha már ilyen kevés mozgásra is igy reagálok?
Ha folytatom és egyre többet edzek majd ,akkor ez nem lesz ilyen gyors?
Szerintetek hogyan kezdjek bele, ha most ilyen reakciót vált ki?
Megköszönnék minden tanácsot, ötltetet!
22n
Köszi a választ!
Leginkább tömegnövelő, súlyzós edzést szeretnék, csak nem tudom arra mivel készitsem fel magam.
Az első napokban csak súlyok nélkül végezném a gyakorlatokat, remélem ez igy elég lesz felvezetésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!