Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kreatin px-h hogyan szedjem?...

Kreatin px-h hogyan szedjem? Kell tölteni azelején?

Figyelt kérdés
A dobozra 5 kapszula van írva de azt sokallom. Ti mennyit szedtetek belőle? Ha kevesebbet szedek ugyanúgy fog hatni? És kell e tölteni?
2019. ápr. 8. 15:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Én 4et vettem 1 nap.

A tabisnál nincs feltöltési idő.

2019. ápr. 8. 16:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Jó köszi. Én most arra gondoltam hogy egyet reggel egyet vagy kettot edzes elott meg egyet este...ez igy jo lenne vagy ibkabb egyszerre?
2019. ápr. 8. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Én úgy szedtem, hogy 2 edzés előtt fél órával, 2 edzés után. Pihenő napokon meg reggel és este 2-2.
2019. ápr. 8. 18:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Mennyire lesz látható az eredmény ha továbbra is így edzem és eszem de beszedem a kreatint? Vagy inkább csak erősrbb leszek?
2019. ápr. 8. 18:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogyan edzel és hogy eszel, továbbá azt sem, hogy bézel ki. Lehet kár beléd a kreatin. Szerintem írj ki egy összetett kérdés, étkezéssel, edzéstervel és képpel, hogy mit is lenne érdemes csinálnod, min kellene javítani, esetleg mit lenne érdemes szedned. Mert így barkóbázhatunk nyugodtan, de én se vagyok képzett személyi edző.

Lehet nem is kellene még magad kreatinnal fárasztani, csak az étkezésen vagy az edzésen alakítani és nőnél, mint a gomba. Esetleg a tömegnövelőt kellene lapátolnod, vagy éppen szálkásítani...

Tegyél fel inkább egy korrekt kérdést és jönnek majd az okosabb, tapasztaltabb emberek válaszai is.

2019. ápr. 8. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!