Pszicho88 kérdése:
Budapesten van jó funkcionàlis edzőterem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Voltam a force now teremben, a ninja pàlyàn. Jobbra szàmítottam hangulatilag. Sok köredzéses edzés van ott, csop edzések, de semmi extra. Ismertek olyan helyet ahovà nem a nyàlcsorgató réteg jàr? Peak az Arenàban egy vicc. Kox macsók gyűjtőhelye. Köszi előre is. Megnézhetem neten is, de nem tudom hova érdemes mennem. Legyen majomlêtra és legyenek funkcionàlis eszközök. Köszönöm.
2019. ápr. 7. 00:30
1/4 anonim válasza:
A Mázsaház-ban van majomlétra. mazsahaz.hu
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Valaki esetleg ismer màs helyeket?
2019. ápr. 7. 20:14
3/4 anonim válasza:
Ferenc körúton Erőmester. Nem annyira ismert terem de full modern, normális, hozzáértő edző. Ajánlom.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom. A màzsahâzban boltam, uj nevet kapott, RX Nation, tetszik a hely, a force now is jo hely, meg a bliss body fitness is jo.
2019. ápr. 24. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!