Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy tudnék ellezdeni triatlon...

Hogy tudnék ellezdeni triatlonozni?

Figyelt kérdés
Annyira megtetazett ez a sport egyszerűen. €6 évesen bele tudok még kezdeni? Hogy működik ez, valami egyesületet kell keressek,vagy csak járjak el úszni, futni biciklizni magamnak? Annyira kedvet kaptam hozzá,de nem tudom hogy kezdjek neki, a baráti köröm meg lusta :)
2019. márc. 30. 20:05
 1/5 A kérdező kommentje:

*elkezdeni

*16

2019. márc. 30. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:

" valami egyesületet kell keressek,vagy csak járjak el úszni, futni biciklizni magamnak?"

Igen, vagy ez vagy az. De ha versenyezni is akarsz, érdemes egyesületet keresni.

2019. márc. 30. 23:04
 3/5 anonim ***** válasza:
A triatlonban pont az idősebbek tudnak eredményesek lenni, mert iszonyú kitartás és állóképesség kell hozzá. Nyugodtan kezdj neki, még bőven tudsz eredményeket is elérni. De ha nem a versenyzés a célod, akkor is egy nagyon jó sportot választottál.
2019. márc. 31. 10:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Egyébként mennyire költséges ez a sport? :))
2019. ápr. 1. 18:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is triatlonozok. Szerintem is vágj bele, egyáltalán nem késő elkezdeni, főleg hogy van hozzá kedved. Ami az anyagiakat illeti, nem túl olcsó sport, mert ugye ez az egy sportág, a triatlon, 3 sportot foglal magába, ami azt jelenti hogy ennyivel többet kell rá költeni. Ha egyesületnél csinálod, akkor általában van amiben támogat az egyesület, például biciklit biztosít vagy ha indulni akarsz versenyeken akkor a nevezési díjat állja az egyesület, de ez változó. Az úszás, úgy gondolom 10 alatt megvan (szemüveg, úszósapka, úszóruha), a futás is kb megvan ennyiből bár az neccesebb a futócipő miatt, mert azon aztán nem szabad spórolni, a bicikli attól függ hogy milyet akarsz vagy van e már, ezen kívül a sisak és a szemüveg 5ből megvan. Persze ezeken kívül lehet még majd később biciklis nadrág, felső, triatlon mez, stb. Dechatlon-t tudom ajánlani, én csak ott veszek sportcuccokat, olcsóbb mint más sportboltok és jók, minőségiek. Sok sikert a kezdéshez, és kitartás. :)
2019. máj. 27. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!