Milyen aktivitás mérőt ajánlotok?
Sziasztok!
Aktivitás mérő órát tervezek venni , viszont nem sportolok profi szinten, fogyás végett kezdtem mozogni . Előfordul hogy alapvető életvitelem mellett is túl magas a pulzusom, illetve nem mindig tudom nyomonkövetni magam. Szeretnék venni aktivitás mérő órát, nincsenek vele nagy elvárásaim, ha a lépésszámot, pulzust, távolságot pontosan mutatná (lepesszam ill. távolság esetén az sem zavar ha kevesebbet mutat a valosagnal,az csak +motiváció), illetve megközelítőleg az égetett kalóriát, az már fantasztikus lenne. Viszont nem szeretnék rá egy vagyont költeni, mert tényleg csak nagy vonalakban szeretném lekövetni ezeket az infókat. Van valaki, aki esetleg tapasztalat alapján tud ajánlani?
xiaomi mi band2
én akciósan vettem 4ért ezeket tudja plusz még éjszaka ha rajtadvan méri mennyit ideig aludtál és abból mennyi volt a mély alvás
illetve ha összevan párosítva a telefonoddal még ébresztést is tudsz beállítani rajta
ja és vízálló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!