Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez nem a szokásos hülyeség....

Ez nem a szokásos hülyeség. Mi lehet az oka? Mi a baj?

Figyelt kérdés

Ma voltam a konditeremben, nem éreztem úgy, h túlzásba vittem volna, de azóta azt érzem, h egyes pillanatokban megszédülök.Rendesen szédelgek és támolygok 1-2 másodpercig.Lehet, h valamimet meghúztam...az igaz, h már rég nem edzettem ennyit,eddig csak futottam, meg így lazán sportolgattam...ma meg mellizomra gyúrtam csak...eddig is jártam konditerembe, de sokkal lazábban fogtam...mindig bemelegítek...ma is megvolt...mi lehet a szédülések oka?...mert edzés után kb 1 órával tapasztaltam, és azóta gyakori...

Jah...és nem vagyok terhes :D

2010. júl. 3. 00:34
 1/6 clint ***** válasza:

Nálam is előfordul...

felugrik a vérnyomás.

2010. júl. 3. 00:41
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem az éhség miatt,leesik a vércukor szint.A kondi rengeteg kalóriát éget.

Iszol utána turmixot,vagy edzés után milyen hamar eszel?

2010. júl. 3. 00:53
 3/6 A kérdező kommentje:
1-2 óra múlva eszek, de tegnap még este is szédelegtem...akk pedig már nyugis voltam, a vérnyomásom is okés volt és ettem is.
2010. júl. 3. 09:21
 4/6 anonim ***** válasza:

hipózol. Hypogligémia, leesik a vércukrod.

szőlőcukor.

2010. júl. 3. 12:57
 5/6 A kérdező kommentje:
mitől?mit tehetek ellene?
2010. júl. 3. 17:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Edzés után azonnal igyál egy proteinturmixot,vagy amint hazaérsz,egyél rendesen.
2010. júl. 4. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!