Olyan 2000-3000Ft-ért milyen márkájú tárcsaféket ajánlotok?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy tárcsaféket a biciklimre, de nem igen értek hozzá és nem tudom, hogy milyen márkájút vegyek ami aránylag jó.:/2010. júl. 2. 21:58
1/15 anonim válasza:
2000 - 3000ezerért? Semmilyent! Annyiért még egy jó V féket sem kapsz.
Az olcsó tárcsafékek többsége meg semmivel nem jobb mint egy jó V fék.
Ahhoz az is kell, hogy kerékagy tudja fogadni a tárcsát, plusz a vázon, vagy a villán is kell lenni felfogató szemeknek, anélkül nem tudod felrakni, plusz a fékkarok..stb…stb
2/15 A kérdező kommentje:
Felfogató szemek vannak a biciklimen, de azt nem tudom hogy az agy tudja-e fogadni a tárcsát. Gondolom hogyha alapból vannak rajta felfogató szemek, akkor tudja fogadni a tárcsát nem?
2010. júl. 2. 22:09
3/15 A kérdező kommentje:
Ezen az oldalon találtam ezt a tárcsaféket, ami eléggé jó ajánlatnak tűnik, de akkor ezt nem érdemes megvenni?:O
2010. júl. 2. 22:12
4/15 anonim válasza:
Ugyan a legtöbb vázon manapság már vannak szemek, de a kerék agy, az teljesen más.
5/15 anonim válasza:
Ez csak maga a tárcsa! Ehhez még kell egy rakás dolog!
6/15 anonim válasza:
Bowdenes, mechanikusban ez az, ami jó tárcsafék, és jó árban is van. Ennél gyengébbe nem érdemes gondolkodni.
Avid BB7
7/15 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor egy komplett tárcsafék a hátsó kerékre úgy mennyire jönne ki???és milyen márkájút ajánlanak?:O
2010. júl. 2. 22:17
8/15 A kérdező kommentje:
Ohh köszönöm a linket :)
2010. júl. 2. 22:18
9/15 anonim válasza:
Ehhez jó a V fékkar. Mimnél nagyobb a tárcsa, annál nagyobb a fékhatás, de annál sérülékenyebb a tárcsa. Hátra elég a 160as, mert a fékerő 705 előre terhelődik.
Így néz ki az a kerék agy, ami fogad tárcsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!