Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám vissza adni?

Hogyan tudnám vissza adni?

Figyelt kérdés
A mai nap folyamán 1 osztálytársam (aki az osztály szégyene). Elkezdett engem a székkel verni éppen felemeltem 1 széket és ki tudtam védeni. Utána megfogta a nyakamat és elkezdett folytogatni. Megfogtam a nyakát és a hónaljam alá raktam. Elkezdtem teljes erőből ütni a fejét ő csak szorított. (Miért csak szorított?) Utána meg valahogy, már nem emlékszem de valahogy elkezdett folytogatni úgy hogyan majdnem megfulladtam. Az egyik osztálytársam szét választott minket de én nem bírom ki hogy szét verjem.. Mindig oda jön reggel, szünetekben a padhoz és elkezdi hogy milyen kis b*zi vagy. Hogyan tudnám megverni? Ő vagy 10 centivel magasabb és majdnem 1 évvel idősebb.

2019. márc. 8. 20:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Fejbevered egy helyesírási szótárral. De csak miután kiolvastad.
2019. márc. 8. 20:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez miert sport kategoria? Egyebkent ne add vissza. Legyen arcod odamenni es kibekulni vele
2019. márc. 8. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!