Hogyan lehet bekerülni a BME vívókörébe?
Jelenleg tizenegyedikes vagyok, három évig voltam tőröző, de nagyon korán voltak az edzések, belelógtak a faktjaimba, illetve nem éreztem úgy hogy a tőrözőket elég komolyan vették volna az edzők ( mindig csak párbajosok voltak versenyre küldve, sokkal több és jobb edzésük volt, nálunk egy csomószor csak ilyen "játsszatok" hozzáállás volt )illetve anyagi problémák miatt sem tudtam már edzésre járni,így kénytelen voltam ott hagyni sajnos. Nagyon szerettem csinálni, kisebb versenyekre sikerült kijutni, és azt mondták hogy van hozzá tehetségem szóval mindenféleképpen szeretném folytatni amilyen hamar csak tudom. Viszont nincs saját felszerelésem, komolyabb versenyeredményeim, stb. Így is lehetséges hogy visszakapcsolódjak a vívóéletbe a bme vívókörén keresztül vagy oda csak komolyabb sportolók járnak?
Illetve milyen más klubok jöhetnek szóba Pesten ha ez nem?
Egyáltalán vállalható lenne egy vegyészmérnöki mellett?
Szia!
Minden egyetemistát szívesen látunk. Megtalálsz minket Facebook-on Műegyetemi Vívókör néven. Írj nekünk egy üzenetet és ott megbeszélünk mindent, amit fontos tudni.
Üdv:
Műegyetemi Vívókör
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!