Valaki tud jó jógatanárt esetleg videó?
Figyelt kérdés
E szeretnék kezdeni jógázni. Esetlek tud valaki mondani egy jó jógaoktatót Pest megyében. vagy esetleg tippek hogy rendszeresnen tudjak mozogni. Előre is köszönöm.2019. febr. 26. 15:36
1/2 anonim válasza:
Ahol én lakok, nincsen jóga központ, youtube-ról kezdtem el videózni. A kedvenc magyar jóga videósom Eszter Gottschall, aki ezen a néven vlogot vezet, viszont van egy jóga csatornája is: Jóga Életmód néven kereshetsz rá. Több, mint negyven videója van, hosszabb-rövidebb, kezdőtől haladóig. Ha nem fontos, hogy magyarul legyen, akkor a Yoga with Adrienne csatornát ajánlom.
2/2 anonim válasza:
Ahol én lakon van több tanfolyam is, több oktatóval. Miután ezek egy helyen tanultak nem sok különbség van köztük.
Beirtam a googleba: JÓGATANFOLYAM PEST MEGYÉBEN, rengeteg lehetőség nyílt meg, térképpel is. 8-10 alkalmas tanfolyamok között is válogathatsz. Az első, a kezdőknek való nagyon könnyűnek látszik de mindenképpen azt mondanám, hogy az alapokkal kezdj. Kitartással, szorgalommal pár év alatt teljesen áthangolódik a lelked. Ha ideges vagy akkor nyugodt leszel, ha kövér vagy akkor fogyni fogsz, tehát testi lelki harmóniát teremt. Könnyebben tudsz boldogulni a konfliktusaidban, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!