Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Muay-thai (Thai-box) azt...

Muay-thai (Thai-box) azt lehet kövéren is csinálni?

Figyelt kérdés

106 kg vagyok. Utána olvastam a sportnak. Kemény edzések, mindent átmozgat. Nem kondi izmok. Van kis kettlebell, kevés súlyzó és saját testsúlyos gyakorlatok. Heti 3-szor másfél óra, edzés előtt bemelegítő kis futással kezdenek, bár azt én kihagyom az elején. Nem hiszem a térdemnek jót tenne ennyi feleséggel. 23 éves/f, ülő munka.

Kérdés.

Ahogy mondtam utána néztem. Videók. És ezek a Thaiföldiek nem az elhízást ól hïresek. Más világ, más táplálkozási szokások. Nem azt mondom, hogy nincsenek ott kövérnek, de a Thai-box sportolóink mind szálkás 65-80 kg közti férfi.

Sokan vannak Magyarországon akik ezt a sportot kövéren űzik?

2019. febr. 25. 14:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem értek. Ezért kérdem, hogy gyakori-e ott a nehéz súly.
2019. febr. 28. 14:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem akarom offolni a témát, de most mi honnan tudjuk mennyire gyakori ez a súly? :D

Egyébként nyilván látod te is a videókban, hogy gyors, szálkás kemény emberek, nem mackósabb lassú alkatra van tervezve.

2019. márc. 6. 19:58
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Nem baj, hogy nem tudod. Nem hazudtál és kitaláltam a saját véleményed hanem azt mondtad ,,bocs de nem tudom". Ez a korrekt válasz. Köszönöm.
2019. márc. 7. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!