Vannak olyan sportágak, aminek semmi értelme, ráadásul világversenyeket is rendeznek belőle. (? )
Miért ne lenne értelme? Pont annyi, mint a birkózásnak, cselgáncsnak vagy a szkandernek.
Amúgy egy hagyományőrző sport, mint pl a lovas íjászat. Nagyon helyes, hogy őrzik és vannak, akik művelik. Olcsó, egyszerű, tiszta szabályok vannak, látványos. Teljesen rendben van.
Ja és még annyit ehhez a sporthoz, amit nem nagyon neveznék annak, mert kb. 300 kilós csupaháj nők-férfiak is űzik, sokat nem edzenek, gondolom én. Darázs is nagydarab, meg a többi erőember, de itt pont azon lepődtem meg, hogy izom semmi egyeseknél, csak zsír.
Akkor hogy edzenek? Nem akarok kötözködni, de ez szerény véleményem szerint minden, csak nem sportág. Nem bántom őket, de megmozdulni és leülni is alig tudnak. Szóval ezért lepődtem meg leginkább. És nem győzöm hangsúlyozni, nem akarok bántani ezzel senkit, csak nem látom értelmét.
Lehet van rajtuk valami zsír, de könnyen lehet, hogy annyi izom is mint a te egész testsúlyod és képesek lennének egy kézzel a fejük fölé emelni téged.
Azzal csak magad járatod le, ha olyan dolgokról ítélkezel ennyire negatívan, amihez semmit sem értesz.
"itt nem a sportolok fizikai állapotat kerdojelezte meg"
Dehogynem. "Izom semmi egyeseknél, csak zsír".
Egyébként benn a cikkben, hogy mi az értelme, talán el kellene olvasnia, amit megoszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!