Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ciki az ha nem nagyon sportolok?

Ciki az ha nem nagyon sportolok?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom hogy nem szeretek mondjuk néha beállok focizni (mondjuk elég béna vok benne) de rendszeresen nem nagyon sportolok.
2010. júl. 1. 14:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
az, nem tudom hány éves vay, de mikor akarod elkezdeni? 40 évesen, egyszer vagy fiatal, én nem tudnék meglenni minden napoi sport nélkül, lhet hogy csak bicikli vagy futás, de van hogy futás úszás foci
2010. júl. 1. 14:53
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem jó, de egyáltalán nem ciki. Én sem sportoltam különösebben soha, csak ha olyan kedvem volt, szóval nem rendszeresen. (mondjuk én lány vagyok) De most 24 évesen sincs semmi gond az alakommal, vékony vagyok :)
2010. júl. 1. 15:08
 3/12 anonim ***** válasza:
szerintem űzhetnél valamit hobbiként, amit szeretsz. én már nem sportolok versenyszerűen, mert lett egy sérülésem. de szoktam futni, biciklizni, focizni. valamikor meg nagyon bekattanok és egésznap csak mozgok, mert jólesik. meghát 18 vagyok szóval kicsattanok az energiától:D
2010. júl. 1. 15:09
 4/12 anonim ***** válasza:
Én cikinek tartom. Mindenkinek megvan a maga sportja. Inkább teis találd meg a neked valót.
2010. júl. 1. 15:14
 5/12 A kérdező kommentje:
15/F vok és nem vok dagi és hát néha kijárok airsoft-ozni meg paintball-ozni
2010. júl. 1. 15:20
 6/12 A kérdező kommentje:
ja meg biciklizni én is szoktam
2010. júl. 1. 15:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem azért kell sportolni hogy vékony legyél!!!Sportolni azért jó mert jól esik embernek,önbizalmat add, na meg állóképességet.
2010. júl. 1. 15:28
 8/12 anonim ***** válasza:
az, hogy nem sportolsz semmit az szégyen, nem ciki. ciki az hogy "vok"-olsz, sőt inkább szánalmas
2010. júl. 1. 21:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem szégyen. Kivéve, ha olyan barátaid vannak akik mind sportolnak valamit és hívnak te meg nem mész...
2010. júl. 1. 21:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Menjél sportolni, nem árt. vok7vagyok AGY nélkül
2010. júl. 1. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!