Hogy lehetek jobb kezes és bal lábas? Nem szoktattak át kis koromban bal kézről.
Énis bal kezes és jobb lábas vagyok:D
És 4 évig NB II-es szintű focista voltam.Csak aztán mielőtt jött volna NBI kiderült hogy a szervezetem nem bírja az NBI-et:)
Ezért maradt Megyei I osztály:)
Ballal írok bal kézzel 4 és fél kiló súlyt nyomok llal 4-et:)
És ezen kívül mindent jobbal csinálok.(Pl.kislabda meg evés )
Így jártunk:)
Azon ne lepődj meg ha nem egyforma a két lábad:)
Mindenkinek van egy sokkal jobb lába.(Ezért mondják hogy vki jobb v. bal lábas).És szerintem ez is egy velünk született tulajdonság.(Van egy ismerősöm akik már 5 generációó óta mind ballábasok:)
Természetesen lehet fejleszteni a gyengébbet de a másikat sosem fogja utolérni figyeld meg:)
Énis egy időbe azzal hülyetettem meg mindenkit hogy össze vissza lövöldöztem ballal.Volt hogy U15-ben 30-ról küldtem rá ballal és avval lett 2-1 nekünk(Az hatalmas volt néha még mostis elmosolyodok még az ellenfél edzője is odajött gratulálni:D.Végülis 3-1-re nyertünk:)
Ja bocsi elkezdtem isteníteni magam:)
Nézd meg Lionel Messi pár gólját na ha vki ő akkor jól ttudja használni mind két lábát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!