Megéri nehezebb (16-20 OZ) kesztyűben zsákolni?
Nem igaz.
Becsaptak.
Akkor jó nagyobb kesztyűvel zsákolni, ha tudatosan fel van építve az egész.
Nem az, hogy ide oda kapkodni.
Alapozásnál jó maximum
Szerintem meg pont, hogy megéri. Először is a vastagabb szivacs (zsáknál és bunyónál is) védi a kezed így kisebb az esélyed edzés közben megsérülni. Nekem pl. már volt zúzódva bütyköm jobb az ilyet elkerülni.
Másrészt ha hozzászoksz a nagyobb kesztyűhöz edzésen, akkor meccsen a 10-eset meg se fogod szinte érezni és kategóriákkal gyorsabb lesz a kezed mint a nagykesztyűs felkészülés nélkül.
Persze okosan kell. Én pl az utolsó héten már 10-es kesztyűben fejezem be a felkészülést, hogy szokjam meg, de egyébként 16-osban zsákolok és kesztyűzök.
Kell 1.5 hét legalább.
Azért írtam, hogy tudatosan fel kell építeni.
Szerinted Feribácsi aki itt kérdez, az van olyan szinten,hogy magának össze rakja?
Persze természetesen. És is úgy értem, hogy kizárólag 16-ossal dolgozok hónapokig aztán meccs előtt egy héttel már 10-es.
Ha a meccs előtti hétre érted 3-as az is egyénfüggő ki kell tapasztalni, hogy kinek mennyi idő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!