Snooker tornákra a profiknak nevezni kell vagy nekik ez ingyenes, vagy hogy működik?
Gondolok ezekre a German Masters meg az összes snooker tornára.
Selbynek meg a hozzá hasonló profiknak kell valamit befizetni valami nevezést, vagy ez ingyenes meghívásos vagy mi?
Hűü ez jó kérdés. Gyerekkorom óta nézem a snookert, de arról még sosem hallottam hogy van-e nevezési díjjuk. Szerintem nincs. Jön be elég pènz a szponzoroktól meg a jegyárakból.
Egyébként a versenyek különbözőek. Vannak meghívásos versenyek pl a Masters, oda a legjobb 16 megy.
És persze a pontszerző versenyek ahova pl a legjobb 64, 128 megy. És ezeknek szoktak lenni selejtezőik.
Én is gyerekkorom óta nézem, de én se hallottam róla, ezért kérdeztem.
Köszönöm a választ.
Milliós nevezési díjak vannak. De erre vannak a szponzorok.
Amúgy magánemberként a legfelső szintre még akkor sem tudsz nevezni, ha tele vagy pénzzel, meghívásosak, csak a világ legjobb snookereseinek x tagja van meghívva, a nemzetközi pontgyűjtésben első 16, 32 stb. játékos, a tervezett játékosszámtól függően.
És még egy apróság.
A versenyeken köteles vagy az adott versenyt szponzoráló nem olcsó hotelben megszállni, azt is jó pénzért.
Már a pool billiárd EB-n is így megy.
Csak a snookerben nagyobb pénzek vannak. Egy pool EB győzelemért annyi pénz jár csak, hogy talán a harmadik helyezettnek még nullszaldós a történet, a díj kábé lefedi a nevezést és a szállást. Az első és második keres egy kis pluszt.
Amúgy a snookeresek is többet keresnek reklámból, mint a játékkal.
#4: Na erről a hírről lemaradtam, köszönöm a korrekciót.
Sajnos én még annyira az amatőr kategória alja vagyok, hogy nem érint.
Az országos amatőr és nyílt versenyek továbbra is fizetősek, de ezek lokális szervezések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!