Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Rendszeres mozgás hatással...

Rendszeres mozgás hatással van a bőrre és a csontozatra is?

Figyelt kérdés

44 éves nő vagyok.55és 68kg között mozgott a súlyom az elmúlt 4 évben.168 cm vagyok kb.

A munkámból adódóan rengeteget mozogtam.Nem diétázom, de igyekszem egészségesen,változatosan étkezni.

A leírt életmód mellett 2016-ban valamiért pár hónap alatt lefogytam 55 kilóig.Itt tökéletesen elégedett voltam.Itt fizikai munkám volt,de nem rendszeres.De melós napokon szinte éreztem hogy pattognak le rólam a kilók.Aztán másik munkám lett,szintén fizikai,rendszeres és sokkal keményebb munka.Ennek ellenére a kilók kezdtek visszajönni.Pedig nem ettem sokkal többet, csak munka miatt néha több energiára volt szükségem, így becsúszott 1-1 pót uzsonna.

Lényeg, hogymost amolyan punnyadt alkatot látok...Lett egy kis gömbölyded pocim,de máshol is van arányosan némi felesleg,a bőröm nem olyan sima és valahogy a tartásom sem tetszik.Rövidebbnek tünik a törzsem.Mintha mennék össze :D Bár remélem,ebben a korban azért még nem lehet látványosan összemenni?

A rendszeres sporttól (otthoni torna) simulhat a bőr és javulhat a tartás? Úgy értem,tűnhet még újra nyúlánkabbnak az alak?

2019. febr. 5. 08:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Hagyd az otthoni tornát és menj el kettlebellezni, többre mész vele.
2019. febr. 5. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!