Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem jó személyi...

Tudnátok nekem jó személyi edzőt ajánlani Budapesten?

Figyelt kérdés

Leginkább saját tapasztalat érdekelne, de ha pozitív véleményeket hallottatok valakiről az is jó. Női érdekelne leginkább (20/L vagyok) Nem kéne sok kilótól megszabadulnom de azért vannak kritikus területeim (has leginkább) és izmosodni, feszesedni is szeretnék, viszont egyedül hiába álltam neki sokszor, sosem eredményes. Nem tudom mit, és hogyan kéne ennem, hogyan kéne edzenem és nagyon nagy segítség lenne egy személyi edző, legalább az elején!

Kérlek olyan válaszokkal, mint “a neten mindent megtalálsz, ami kell” légyszíves hagyjatok, jól tudom, hogy sok hasznos dolog van fent, de mellé jó sok baromság is, és abszolút laikusként sajnos szeretnèk időt spórolni, hogy ne nelem kelljen keresgélni és kiszűrni, mi hasznos és mi nem. (Arról nem is beszélve, hogy egy jó személyi edző általában felméri az állapotodat, és aszerint igazítja az éttendet és az edzéstervet)

Előre is köszi! :)

2019. febr. 3. 15:16
 1/2 A kérdező kommentje:
*nekem, *étrendet
2019. febr. 3. 15:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Néhány helyet ajánlok, amik nekem beváltak. Csoportos edzésre jártam ezekre a helyekre, de lehetőség van személyi edzésre is. Szakmailag hozzáértő edző, jó társaság van mindegyik helyen.

sittestrening.hu

madtribecrossgym.hu

BestFit CrossBox -- a honlapjuk most úgy látom szünetel, Facebook-on megtalálod ezen a néven. Facebook-on az előző kettő is rajta van.

2019. febr. 3. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!