Hogyan lehetne jobb fenekem? Edzedjek rá?
Figyelt kérdés
Eleve nem néz ki rosszul. Nadrágba nagyon is szép. De alsó nemübe azért más.Szeretnék rá edzeni de félek, hogy elveszítem a méretét.Meg amúgy kicsikét narancsbőrös.2019. febr. 1. 13:40
1/6 A kérdező kommentje:
Na remek, veéletlenük a kultúra kategóriába tettem
2019. febr. 1. 13:42
2/6 Gyépésmérnök válasza:
Teremben guggolj, egyre nagyobb súlyokkal terhelve, meg végezz kitöréseket. De a felsőtested se hanyagold el.
3/6 A kérdező kommentje:
De nem lesz kissebb tőle?
2019. febr. 1. 13:47
4/6 anonim válasza:
Ha edzel rá, erősödni fog a farizmod. Nem lesz kisebb. De sokkal formásabb, feszesebb, tónusosabb. Kezdd akkora súllyal, amivel szabályosan tudsz guggolni. El kellene jutni addig, hogy legalább a testsúlyoddal guggolsz.
5/6 anonim válasza:
Nem kell hogy sajat testsullyal tudj gugolni... ha tudnal az azt jelenteninh baromi izmos a combod ami szerintem nem all jol a noknek.
Keves sulyal is lehet gugolni csak area figyeljnh szabalyosan csinalod. Pucsitani kell kozben, ters nem mehet a labfej ele, hasat behuzva tartani, hat egyenes.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat😊💪
2019. febr. 2. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!