Hogyan zajlik egy küzdősport edzés, mire készüljek?
Nagyon eltunyultam, 25 éves vagyok szakács és szeretnék sportolni. Régen kosaraztam ,de most nem találok a közeleben egy helyet se ahol tudnék játszani. Marad az úszás, kondi vagy küzdősport(judo vagy boxon gondolkozom)
SOHA nem küzdősportoltam, ezért nagyon érdekel, szívesen kipróbálnám magam. Hogyan zajlik ez? Az órarendben ott van az edzések időpontja, bármelyikre mehetek ha megveszem a bérletet? Kell valamit csinálni előtte, akár edzővel beszélni vagy állapot felmérés?
Persze tudom, hogy azt az ottani teremben kellene megkérdezni, de mégis átlagosan hogyan zajlik egy ilyen edzés? Nincsenek külön haladó és kezdő csoportok?(nekem úgy jött le, hogy a bérlettel bárki bármelyik időpontra mehet) Meg fogja tanítani az edző az alapokat nekem? Azt se tudom kb hogyan kell ütni.
Tudom, hogy nagyon amatőr kérdések, és nem is biztos, hogy tudtok válaszolni. Azt is elfogadom, ha ti elmesélitek nektek milyen volt az első ilyen edzésetek. Tanácsokat, tippeket is elfogadok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!