Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szemüvegben fogok tudni edzeni?

Szemüvegben fogok tudni edzeni?

Figyelt kérdés

Sajnos a lencsét nem birja a szemem es szemüveg nelkul nem latok kb semmit.

Edzoterembe szeretnék menni es nem tudom, hogy ez nagy hátrány e

2019. jan. 20. 20:53
 1/5 anonim válasza:
Ha vigyzol ra nem, de egyebkent az edzeshez miert kell latni? 😀
2019. jan. 20. 20:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én szemüvegben edzek (#1 mivel szédülök erősen nélküle), semmit nem zavar. Ha fejelgetni szeretnél valamit akkor lehet zavaró, de olyat meg mért akarnál??

Ha te nem vagy rosszul szemüveg nélkül le is veheted. De tényleg nem zavar semmit és nem is hátrány, évek óta edzek, de az első pár edzést leszámítva végig szemüveg volt rajtam.

2019. jan. 20. 21:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Kathi Béla is szokott szemüvegben edzeni. :D

Én is szemüveges vagyok, anékül elég gyengén látok, bizonytalannak érezném magam, főleg egy új helyen.

Régóta szemüvegben edzek, nem gáz. Nem mondom, kicsit kellemetlen amikor az izzadtságtól csúszkál a szemüveg kicsit, de nem vészes. Bizonyos gyakorlatoknál (pl. hiperhajlításnál) azért leveszem, nehogy leesen.

És nem én vagyok az egyetlen szemüveges a teremben.

Ha van pótszemüveged, inkább azt hordd, ne a legjobb szemüveged sérüljön meg esetleg.

Szóval: macerás egy kicsit, de ez ne vegye el a kedvedet.

2019. jan. 20. 21:09
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Ha tudsz vigyazni ra...

De te feleloseged lesz, ha baj lesz...

2019. jan. 20. 23:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Szoktam neha en is, ha nincs kedvem lencsezni, vagy epp elfogyott, de eleg kenyelmetlen. Ha elkezdek izzadni, akkor plane.
2019. jan. 21. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!