Ti lenèzitek az edzőteremben a duci nőket?
A legfontosabb infók:Túlsúlyos vagyok(~90kg), és felköltöztem a fővárosba.
Korábban a barátnőimmel eljártam edzeni (sosem az edzéssel volt bajom, inkább az étkezèssel) így most keresek új mozgásközpontot/edzőtermet ahova jàrhatnèk. A baj az, hogy nagyon szégyenlem hogy dagi vagyok, ès emiatt nem merek elmenni edzőterembe. Az önbecsülésem így is a béka feneke alatt van, ès tartok tőle hogy a fitness ladyk és a gyurma matyik kinéznek onnan.
Nektek mi a véleményetek erről?
Én kifejezetten utálom a kövér embereket.
Zabálnak össze vissza, nulla önuralom. Állandó kifogások, vastag csontozat duma.
Borzasztóak. És egyre több a dagadt ember az országban. Nyáron végignézek az embereken a strandon és sírhatnékom van. Persze mit várjon az ember amíg az ország első embere is úgy néz ki mint aki bármelyik pillanatban megszüli a 4-es ikreket...
Ja az kimaradt, hogy mind arra fogja, hogy ő nem tehet róla mert beteg. Ilyen betegség olyan betegség. Persze. Nem a napi tábla csokika meg csipsz meg másfél liter kóla az oka, neeeeeem.
Persze ő a salátától is elhizik.
inkább fordítva van,mint gondolod.
dagi=láthatatlan.
tehát se lenézve,se foglalkozva nincsen vele,mert kb ott sincs.
jó se-ggű,vékony derékkal=mindenki figyelgeti a szeme sarkából.
kb így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!