Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ti lenèzitek az edzőteremben...

Ti lenèzitek az edzőteremben a duci nőket?

Figyelt kérdés

A legfontosabb infók:Túlsúlyos vagyok(~90kg), és felköltöztem a fővárosba.

Korábban a barátnőimmel eljártam edzeni (sosem az edzéssel volt bajom, inkább az étkezèssel) így most keresek új mozgásközpontot/edzőtermet ahova jàrhatnèk. A baj az, hogy nagyon szégyenlem hogy dagi vagyok, ès emiatt nem merek elmenni edzőterembe. Az önbecsülésem így is a béka feneke alatt van, ès tartok tőle hogy a fitness ladyk és a gyurma matyik kinéznek onnan.

Nektek mi a véleményetek erről?

2019. jan. 10. 22:51
 1/8 anonim válasza:
Nyugodtan menj eddzeni;)Nem mindenki fitness lady az edzotermekbe.Ha valaki megy az magaval foglalkozik hogy elerjr a celjat😊Lehet ok is voltak teltebbek csak mar regota jarnak es sikerult elerniuk a megfelelo alakot amit szerettrk volna.De tenyleg ne szegyelj semmit.Nincs olyan h dagi valaki,hidd el😉Dolgozz azon is h legyen egy kis onbizalmad,hidd el az fontos.Erezd jol magad a borodben.Ha mrg van olyan retaldalt aki leszol,annak nincs elete azert foglalkozik a maseval😊Sok sikert!
2019. jan. 10. 23:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy nézem le. Hiszen eljött az edzőtetembe. Az már dícséretes.
2019. jan. 11. 01:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Normális helyen nem nézik se le, se ki sem a kezdőket, sem a túlsúlyosakat. Sőt, segítik őket és elismerik, hogy elindultak a változás útján és tesznek az egészségükért.
2019. jan. 11. 02:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én tisztelem az ilyen kövéreket, akik elmennek edzeni. És szerintem sokan vannak így ezzel.
2019. jan. 11. 10:29
 5/8 anonim ***** válasza:
2%

Én kifejezetten utálom a kövér embereket.

Zabálnak össze vissza, nulla önuralom. Állandó kifogások, vastag csontozat duma.

Borzasztóak. És egyre több a dagadt ember az országban. Nyáron végignézek az embereken a strandon és sírhatnékom van. Persze mit várjon az ember amíg az ország első embere is úgy néz ki mint aki bármelyik pillanatban megszüli a 4-es ikreket...

2019. jan. 11. 11:34
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Ja az kimaradt, hogy mind arra fogja, hogy ő nem tehet róla mert beteg. Ilyen betegség olyan betegség. Persze. Nem a napi tábla csokika meg csipsz meg másfél liter kóla az oka, neeeeeem.

Persze ő a salátától is elhizik.

2019. jan. 11. 11:36
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Na mivan dagik lepontoztok? 😅
2019. jan. 11. 13:30
 8/8 anonim ***** válasza:
73%

inkább fordítva van,mint gondolod.

dagi=láthatatlan.

tehát se lenézve,se foglalkozva nincsen vele,mert kb ott sincs.

jó se-ggű,vékony derékkal=mindenki figyelgeti a szeme sarkából.

kb így működik.

2019. jan. 11. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!