Krav maga után aikido, tanulhatok valami érdekeset?
Figyelt kérdés
Fél évig kravra jártam elég jól ment, lehet még folytatom, krav melett aikidot mondták, hogy önvédelemnek nem rossz. Tanulhatok valami új dolgot az aikidóval?2010. jún. 28. 16:36
1/3 anonim válasza:
Biztos, hogy sok újat tanulhatnál Aikidon, nagyon nagy különbség van a kettő között. Aikidoban rengeteg az izületi feszítés és dobás. A krav maga sokkal agresszívebb, ütésekre, rúgásokra épül. Fél év krav egyébként se olyan sok, bármilyen küzdősportban v. harcművészetben fognak tudni újat mutatni.
Viszont önvédelemre csak sok év tanulás után fogod tudni hasznosítani az aikidot
2/3 anonim válasza:
szerintem csalódni fogsz. az aikido a kravhoz képest hatástalan. keresztbeedzéshez Thaiboxot, BJJ-t ajánlok.
3/3 Gyenes Tamás Nűnű válasza:
én azt gondolom, hogy önmagában a krav maga a legjobb. Azt tanuld teljes erőbedobással. Sokkal komplexebb, sokkal több mindenre megtanít, sokkal életszerűbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!