2010 Formula-1 Európai-nagydíj Valencia. Vélemények?
Aha, persze és Hamilton azt nyilatkozta, hogy nem vette észre a Safety Car-t, a video végén pedig egyértelműen látszik, hogy észrevette és szándékosan előzte meg:
Nézd reálisan a dolgokat!
miért koppintod a kérdésem?
Egyébként elég elfogult vagy. Hamilton csalt!!!!!
13:09-es vagyok, még annyi, hogy:
Ha akkor 2-3 körön belül döntenek, hogy áthajtásos büntetés jár neki, akkor mi lett volna ?
kijön és hova ér vissza ?
tök utolsónak
így meg mi volt? 20 körnél több telt el és közben 10mp-nél is nagyobb előnyre tett szert.
A büntetése akkor is áthajtás volt, de már csak annyit értek vele, hogy elszállt az esélye a győzelemre Alonsonak...
Én utálom Alonsot és Hamilton drukker vagyok, DE:
HAmilton most egy szabálytalankodással óriásit nyert és nem megfelelő (túl kicsi) mértékű böntetést kapott. Ezzel nem tudok egyet érteni, ski nem elvakult drukker, az ezt pontosan tudja.
Alonsonak most sajnos tök igaza van.
Pont Te beszélsz arról,hogy a Ferrári másolja a Mekit?
2007-re emlékszel?
Alonso nem magyarázkodik,igaza van. Hamilton 1 környi előnyt szerzett,szabálytalanul,és csak 10 mp-s büntetést kapott (max 15) Alonso pedig szabályosan ment...
Nem vagyok Alonso fan,de neki most igaza van.
Hamilton meg nem látta az autót mi? xD
http://www.youtube.com/watch?v=xEo5eqjjfXc
Ennyit Hamiltonról!
-egy Kubica fan-
No, ne cseréljük össze most Hamilton tettét a többiekével, akik nem MEGELŐZTÉK a safety cart, hanem gyorsabban mentek valamikor, mint szabadott volna...
Hamilton meg körbeszaladt, kereket cserélt és visszaállt a helyére... Azért ez NEM 10 mp. előnyt jelentett neki...
Alonso, aki ekkor 1 mp-nyire volt tőle, végül 9-ik lett, pedig nem hibázott sehol, tehát nem azért, mert HAmilton jobb volt. Ez tényleg nem volt igazságos.
Hamilton drukker
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!