Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen harcművészeti technikán...

Milyen harcművészeti technikának hívjuk ezt?

Figyelt kérdés
Pl. ebben a filmben is többször alkalmazza Black Widow, mint pl 0.12 másodpercnél. Mi a szakneve ezeknek az "átpördülök az ellenségen" technikáknak?

2018. dec. 24. 00:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Filmes látványelem. Amit a képernyőn látsz annak 99%-a marha jól néz ki a moziban, de használhatatlan a valóságban.
2018. dec. 24. 00:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Jajj, ne! Hollywoodi filmekből ne akarj harcművészetet tanulni! Ott szimplán látványos harcot kapsz, nem valódi vagy hatékony technikákat.
2018. dec. 24. 02:10
 3/4 A kérdező kommentje:

ja nem linkeltem a vidit, de mindegy, sztem el lehet képzelni. Hát tényleg csak filmekben láttam eddig, de egyszer kétszer láttam már rendes harcművészes videókban is. Tény, hogy sok dolog csak látvány miatt van... de azért szerintem van olyan, ami kivitelezhető

https://www.youtube.com/watch?v=NmJMeSECMzQ

2019. jan. 5. 19:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez az egész filmes látványelem aminek semmi köze a valósághoz. Ha bohóckodni akarsz menj el aikidozni ott tanítanak hasonlókat és még sikerélményed is lesz. Csak ne akard éles helyzetben használni mert fájdalmas pofára esés lesz.
2019. jan. 5. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!