Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi lehet a térdemmel?

Mi lehet a térdemmel?

Figyelt kérdés

Már majdnem egy éve azt csinálja, hogy ha mondjuk olyan helyzetbe kerül maga az ízület, akkor így kiugrik vagy nem is tudom... Ilyenkor szinte egyből vissza is megy az eredeti helyére, és nem fáj, csak egy marha nagy csattanás van. Egy ideig nem is foglalkoztam vele, mert azt hittem, hogy majd jobb lesz. Tegnap előtt pedig valahogy úgy estem rá, hogy alig bírom kinyújtani és teljesen behajlítani. Fel is van dagadva a másikhoz képest. A térdkalács körül érzek ilyen kisebb darabokat vagy miket. Ráállni rátudok, de futni már annál kevésbé. Ez nem is zavarna annyira, ha olyan 60éves lennék, de 16 vagyok... Valakivel történt már hasonló? Ilyenkor mit kéne tennem?

Ha elmennék orvoshoz, az túl sokat nem hiszem, hogy segítene, max mondaná, hogy pihentessem.

2018. dec. 23. 00:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Okés, beszerzek egyet :)
2018. dec. 23. 22:46
 12/12 anonim ***** válasza:

#10es

persze orvos tanácsától függően, de engem pl. guggolástól szigorúan eltiltottak. gyógytorna+szobabickli, úszás volt megengedve. gyógytorna után is max evezőpad.

2018. dec. 28. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!