Peak shoprol vélemények? Kollagén, BCAA és pyruvat ügyben
Az utolsó 3kg az Istenért sem akar lemenni.. Meg fogadtam egy edző ismerősöm tanácsát, hogy pár hétig brutal kardio kell, mert ugye vesztartalekra rakta el a testem az utolsó kilókat és, ha felporgetem magam, akkor ehhez a tartalekhoz nyúl. Hiába izzadok, pörgök, csinálom, 6hete egy deka sem megy le, vagy ha lemegy másnap megint ott van. A kaja teljesen rendben van, atnezte azt is.
Utana tanácsolta h szerezzek be pyruvatot BCAA port.
Tapasztalatok?
23N- anyuka
Talán mást nem hagytam le. :D
9honapos kisfiú mellett nem igazán tudok minden nap edzeni. Regen 5 nap súlyzós edzést tartottam teremben és 1 nap kardio, most örülök ha heti 2-3x edzek. Amúgy nagyon rég sportolok. 12eves köröm óta és 15 évesen kezdtem a súlyzós edzest. Terhesen nem csinalhattam semmit, veszélyeztetett terhes voltam sajnos.
Igyekszem akkor edzeni, amikor alszik vagy néha anyukám elviszi..de ott a házimunka es a főzés is ugye. :)
Este ha nem vagyok nagyon rongy, akkor 20perc has edzés vagy ilyesmi belefer. Van itthon több felé súlyzóm és súlyom meg fitball, taposogep.
Sosem kellett ilyen anyagcsere cuccokhoz folyamodnom sem hasonló, de most idejét érzem. Mert nagyon ramtapadt az utolsó pár kg. Terhesen is 7kgot híztam. Abból 2maradt rajtam meg 3 feljott valamikor.
:/ meg 3,5kgot szeretnék legalább leadni!
Heti 1 csalónapom és +1 délelőttös van, mindig így csináltam, másképp nem hiszem h jól birnám!!:-)
Szemelyi edző tanácsokat ad csak, mert egy jó ismerősöm és szívesen ad tanácsot. Szerinte az etkezesem teljesen okes. Most meg próbálkozok ezekkel a tabikkal, aztán tavasszal elmegyek egy nagy vérvételre
Sulyzos edzést nem kis súlyokkal végzem. Hanem h igazán érezzem, a végén már nem bírok annyit a harmadik sorozatban nyomni, mint pl az elsőben.
Azon gondolkoztam talán az izom nyomja ezt a súlyt, mert maximum a combom nagyobb, mások szerint is az maradt nagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!