Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha mindennap 50/50+ fekvőt...

Ha mindennap 50/50+ fekvőt csinalok nőni fog a bicepszem?

Figyelt kérdés
Meg felulesbol is mindennap 50/50+ ot ha csinálok nőni fog e a has izmom?
2018. nov. 24. 21:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát persze, hogy nőni fog. De még azoké is nőni fog akivel kezet fogsz.

Ez most komoly??

Ennél jobbat csak akkor hallottam mikor megkérdezték tőlem, hogy a súlyal gugolás jó hát gyakorlat-e.

2018. nov. 24. 21:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Az egészet viccböl irtad vagy csak az elejét mert nem tudom mennyire nézel hülyének de nem tudom eldönteni hogy az elejét komolyan irtad e már mint nem azt hogy annak is akivel kezet fogsz
2018. nov. 24. 22:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Fekvőtől eleve nem fog nőni a bicepszed, mert toló mozdulat. Azaz tricepsz, váll, mell és hát egy része. A fekvőtámasz pedig kevés a növekedéshez. A felülést meg felejtsd el szerintem, mert nem valami egészséges a gerincnek. Inkább hasprés és lábemelés húzódzkodón. De mondom még egyszer: ez nem elég. Ahhoz, hogy szép kockás hasad legyen, pedig az étrendet kell rendbe rakni. Edzéssel csak 'tónusosabbak' lesznek azok a kockák. Az 1# válasznál meg érezhetnéd az iróniát,(hülye kérdésre hülye válasz) mert legalább annak utána nézhettél volna, hogy a fekvőtámasz mit dolgoztat meg. Na mindegy, nem probléma.
2018. nov. 24. 22:17
 4/7 anonim ***** válasza:

A fekvőtámasz alapból egy mell gyakorlat,

Mozgatja a tricepszet is és kicsit esetleg a hátat is.

De napi 50 től eredmény?? Főleg bicepszre??

Hasad akkor fog alakulni ha zsír nem lenne rajta. Akinek komoly hasa van az 500 felüléseket csinál mellesleg. De hiába csinálnál 10ezret is egy nap nem sokat érnél el diéta nélkül.

2018. nov. 24. 22:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolsó. Azt az 500 felülést remélem csak viccből írtad.... 500 felülés mindenre jó, csak arra nem, hogy izmot építsen valaki..
2018. nov. 24. 23:09
 6/7 anonim ***** válasza:

5

Azt úgy írtam, hogy aki le van szállkásítva már és látszanak a kockái.

Nem tudom már melyik sportolónál olvastam, hogy verseny szezonba naponta csinál 1000 ismétlést csinál különböző has gyakorlatokból, szinten tartásnak 500.

Magába nem fog csodát tenni, de ha már látszik úgy lesz szebb, nem pedig napi 50 től. Egy kiadósabb nevetés is lehet jobban megdolgoztatná mint az 50.

2018. nov. 24. 23:19
 7/7 anonim ***** válasza:
JA, rendben, akkor nem szóltam. :)
2018. nov. 24. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!