Panelben hová szoktátok tenni a lovas ruháitokat?
Figyelt kérdés
Rendszeresen járok lovagolni és hát a lovas ruházatomnak (kabát, csizma, kobak... stb) elég intenzív ló szaga van. A nadrágomat azt ki szoktam mosni minden alkalom után, de a többit nem tudnám. Eddig kint tároltam az előtérben, ott télen se volt semmi baja és senkit se zavart. Viszont most nincs erre lehetőségem. Ti hogy szoktátok megoldani?2018. nov. 5. 12:46
1/3 nagybotos válasza:
A GYAKORI KÉRDÉSEK téved, mert nev vagyok lovagló ember! Persze én vagyok a hibás, mert --mint Mórickának nekem is--mindenről a szex jut eszembe, így a "lovaglásról" is. Jó lenne ezt a hívó-szót törölni!
F
2/3 G. M. válasza:
Költséges, de jó megoldás a nyeregszekrény, de nem hiszem, hogy kiszeretnél adni csak ezért 50-100ezer Ftot. Ami még eszembe jut, az egy nagy sport táska, amibe mindent beledobálsz, és becipzározol
3/3 anonim válasza:
Egy külön szekrénye van a lovas cuccoknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!