A suliban latint fogunk táncolni és kellene fekete latinos tánc cipő valakinek van ötlete?
Figyelt kérdés
Rendelni külföldről nem akarunk, mert mire az megjon illetve a meret se biztos hogy jo lesz, viszont itthoni oldalakon 15ezer alatt nem találtam. Esetleg valaki tudna valami helyet ahol megnéztem, kínaiba már néztem ahol lakom2018. okt. 31. 14:49
2/3 anonim válasza:
Szerintem olyan is jó ami ilyen magassarkú szandál féle és van csatja.. A kínai boltokban lehet olyat kapni.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen olyat keresnenk, 2 nap lesz a labunkon tehat nem kell h tartos legyen😂 de eddig semmi siker kinaiba se
Es latin tancokon belul ( rumbat, szambat, cha-chat tancolunk) csak ezt nem tartottam lenyegesnek kulon leirni
2018. nov. 4. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!