Küzdősportolók! Ezt hogyan szoktátok áthidalni?
Szal én is sportolok, teljesen mindegy mit, de ha valami sérülésem van, pihi.
Viszont nálatok azt látom, hogy szanaszét veritek egymást, aztán 2 nap múlva edzés.
Én kétszer voltam karate edzésen, elsőn jól elvertek, két napig sántítottam, sajgott az oldalam.
Szal következő kimaradt, utána valóra mentem csak.
Ott még jobban elvertek.
Aztán mondták, hogy ez csak rosszabb lesz, szal feladtam.
Hogy lehet így menni edzeni?
Értem, hogy kell a pofon, de el nem bírom képzelni, hogy lehet ezt hosszútávon csinálni.
Most láttam reggel egy képet, egy csapat karates, vegyesen, gyerekek, nők férfiak stb.
Hogy bírjátok?
azért ne vegyük ennyire készpénznek azt amit ír a kérdező.
mert sok kezdő a páros gyakorlatot is verésnek tudja értékelni és ha kap a puha kis combjára 20 odapöttyintést attól is sziszegnek néhányan.
és persze ez másnapra lehet lila és fájhat,mert idegen a testének,de azért nem olyan mintha kapna 3 valóban ko értékű lesántító combost küzdelem közben.
Na igen, elismerem, hogy ez eléggé szubjektív, de azért na, autót nem tudtam vezetni utána, mert húzott a lábam.
Egyébként akkor hozzászokik a szervezet hosszútávon és már nem fáj, vagy hogy van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!