Valaki szült mostanában a Mátészalkai kórházban? Tapasztalat érdekelne.
Kérdező: az első a fő-troll. 22F és már szült? :))
Komolyabbra fordítva a szót. Aki teheti, ide megy még Fehérgyarmatról is szülni, vagy Nyíregyre. Amúgy milyen lenne? Sok a nemzetiségi, a kórház elfogadható. Az orvos meg a szülésznő a lényeg úgyis.
Nem tudom, hogy még aktuális-e......
De leírom az én tapasztalatom.
2016 áprilisában szültem kislányomat Mátészalkán. Maga a szülészet akkor rendben volt, nem sokkal előtte lett felújítva. Én egy 5ágyas szobában voltam, jöttek-mentek az anyukák. Mosdó és wc szobánként volt. Nyilván nem volt fullos, de tiszta volt.
Tény, hogy sok nem a szoliban barnult szülő is volt, de azért külön "elszállásolva", nem vegyítették a népcsoportokat.
Nekem fogadott orvosom és szülésznőm volt. Bár doktor úr már nem vállal szülést, de nagyon rendesen végezte a munkáját. Szülésznőm előtt is le a kalappal :)
Minden nap benéztek hozzám, mentek kislányommal a vizsgálatokra, hamarabb tudtam mindent, mint hogy a Gyermekorvos közölte volna. De akinek nem volt fogadott orvosa, ahhoz is benézett az orvos minden reggel.
Csecsemősök is rendesek voltak, bár azt nem mindenki szerette, ha rábíztuk a kicsiket mondjuk amíg fürödtünk, de egyedül meg nem hagyhattuk. Volt aki segítőkészebb volt, volt aki nem. Az ottani fiatal védőnő például nagyon lelkiismeretes volt. A gyermekorvosok pedig nagyon értették a dolgukat.
Szóval én nem bántam meg, hogy ott szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!