Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Conor McGregor vs Habib...

Conor McGregor vs Habib Nurmagomedov mit szóltok a mecs végéhez?

Figyelt kérdés
Khabib elég sportszerűtlen volt a végén tipikus muszlim mentalitást mutatta meg egy igazi idióta a csapatával együtt.Azért Conor ha megnézitek mindig csak a meccsei elött volt tiszteletlen és nagyképű utána tisztelettel beszélt ellenfeleiről.Khabib elvesztette győzelme értékét szerintem nektek mi a véleményetek?

2018. okt. 8. 11:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem meg az elmúlt fél év után semmi meglepő nincs Khabib reakcióján. Megérdemelte Conor is meg az a gerinctelen patkány társasága is.
2018. okt. 8. 11:49
 2/12 A kérdező kommentje:
Habibot verte a tömeg nem McGregort.Conort csak hátulról merték megtámadni az arabok.Felmászik még ő a ranglétrán.
2018. okt. 8. 12:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az ő UFC karrierje ennyi volt.

Kap majd pár meccset, mert jó pénzt hogy Dana bácsinak, de ennyi.

Én nem látok benne annyit, hogy akár Khabib, vagy Ferguson ellen valaha is legyen reális esélye.

2018. okt. 8. 13:34
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
unalmas volt a meccs , de gondolom sok pénzt kaptak érte
2018. okt. 8. 16:08
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért arcoskodás és arcoskodás között is van különbség. Illetve tanulhatott volna már Conor abból, hogy az efféle meccsek előtti parádéival nem hat az ellenfél koncentrációjára. Viszont rengeteg ember hány tőle.

Az pedig szerintem különösen sokatmondó, hogy egy 4 menetes verekedés után a tagnak még volt annyi ereje, és maradt benne annyi feszültség ami arra sarkalja, hogy kimásszon és törlesszen máshol is.

2018. okt. 8. 16:20
 6/12 anonim ***** válasza:
31%
Én nem vagyok egy összeesküvés-elmélethivő, de a nézettség pénz, a botrány pedig nézettség. Simán elképzelhetőnek tartom hogy be volt ez tervezve. Ha meg nem, lesüllyedt Conor szintjére. Tisztességes sportszerű harcos nagyon kevés van a UFC-ben.
2018. okt. 8. 16:50
 7/12 A kérdező kommentje:
McGregornak csak azért nem volt energiája mivel a földharc ugye mindenki tudja hogy neki nem erőssége és már az 1.menetbe megviselte a birkózás.Habib amugy nem osztot ki senkit a ringen kívűl majdnem őt verte meg a tömeg ha a biztonságiak nem álltak volna oda nem tudott volna vissza menni a hírdetésre.
2018. okt. 8. 18:33
 8/12 anonim ***** válasza:
Nagyon primitív volt ez az egész. Méltatlan a nevükhöz/teljesítményükhöz, méltatlan a sportághoz. A muszlim dagesztáni jó sokàig tűrte a legnagyobb sértéseket és megalázásokat. Nem csoda, hogy a végére kiakadt. Az önmagát kereszténynek nevező ír is szégyenteljesen viselkedett. Elhiszem, hogy show meg cirkusz, de ez borzasztóan primitív volt. Hol a tisztelet?
2018. okt. 9. 08:58
 9/12 anonim ***** válasza:
De amúgy Khabib miért mászott ki, és miért ment rá a tömegre?
2018. okt. 9. 12:21
 10/12 matheson válasza:
46%
Khabib jó harcos de unalmas meccsei vannak nézői szemmel, conor körül mindig is nagy az érdeklődés az ok az mindegy hogy mivel érdemli ki ezt a figyelmet a lényeg a pénz mint mindenben és mindig
2018. okt. 11. 05:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!